Kурсове по китайски език

С отварянето на тази страница трябва да си дадете сметка, че Вашето езиково приключение е започнало с първият породил се въпрос свързан с Китай. Езикът е най-бележитият носител на културната история на една цивилизация. Той пази легенди и предания, в структурата му е втъкана хилядолетна народна мъдрост, а развитието му като инструмент за предаване на информация свидетелства за все по-финото рафиниране на нуждите на комуникацията. 

✔ Китай е една от най-древните и богати култури с над 5000-годишна история.

✔ Китай е държавата с най-голямо население в света, което към 2018 г. надминава 1,4 млрд души.

✔ Около една пета от световното население говори китайски език. Мандарин (или официалният китайски език) е майчин за 1,3 млрд. от нас.

✔ Освен в КНР и Тайван, мандарин се говори в Индонезия, Малайзия, Сингапур, Бруней, Филипините и Монголия.

✔ Около една пета от световното население говори китайски език. Мандарин (или официалният китайски език) е майчин за 1,3 млрд. от нас.

✔ Китай е втората най-голяма икономика в света и основен търговски партньор за САЩ.

✔ Китайският език е вторият най-употребяван език в интернет пространството.

_DSF5904.jpg

 Курсове за деца

За децата ученето и играта са синоним в ранна възраст. С песни, танци, много смях и креативни игри ще се потопим в любопитния свят на Китай.

kurs za vyzrastni.jpg

курсове за възрастни

Изучаването на китайски език е отговорно, но и забавно преживяване. С групови занятия в малък и приятен колектив ще успеем бързо и качествено да навлезем в света на йероглификата.

individualni-uroci-sqr.jpg

индивидуални уроци и фирмени обучения

Учите по-добре самостоятелно или сте поставили индивидуални цели пред себе си или Вашия екип? Сигурна съм, че заедно ще намерим правилния подход към Вашите нужди.